Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1995 και από τότε ασχολείται αποκλειστικά με φυσικά πετρώματα με κατά κύριο λόγο φυσική (σαγρέ) επιφάνεια.

Ο νομικός τίτλος της εταιρείας είναι Εισαγωγές – Εξαγωγές – Εμπορία Φυσικών Πετρωμάτων Παράσχος Σταθόπουλος.

Με την αλλαγή της χιλιετίας αποκτήσαμε τον διακριτικό τίτλο PANGEA, από τη αρχαίο-ελληνική έκφραση παν-γαία, τον επιστημονικό ορισμό δηλαδή όλων των ενιαίων εδαφών της γης πριν 250 εκατομμύρια χρόνια, προτού σταδιακά διαχωριστούν στις σήμερα γνωστές μας ηπείρους.

Στα τέλη του 2000 ολοκληρώθηκε η σταδιακή μετεγκατάσταση όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας (γραφεία, αποθηκευτικοί χώροι) στις καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας (10.000 τ.μ.) στον Άγιο Βασίλειο Λαγκαδά.

2.000 τ.μ. έχουν διαμορφωθεί σε ανοικτό εκθεσιακό χώρο. Σε μια επίσκεψή σας στις εγκαταστάσεις μας, μπορείτε να γνωρίσετε μια πολύ μεγάλη γκάμα φυσικών πετρωμάτων για όλες τις εφαρμογές, την οποία εμπλουτίζουμε καθημερινά με καινούργια ξεχωριστά υλικά.

Το 2006 στους ανοικτούς αποθηκευτικούς χώρους προστέθηκαν άλλα 6.000 τ.μ.

Τον Απρίλη του 2007 ξεκινήσαμε την παρουσία μας στη άλλη πλευρά της πόλης της Θεσ/νίκης (περιοχή Θέρμης, απέναντι από το Ελληνικό κολλέγιο).

Εκεί σε μια έκθεση – πάρκο 1.500 τ.μ. οι επισκέπτες μας μπορούν να περιηγηθούν σε μικρούς κήπους με διαφορετικές θεματικές ενότητες, να έρθουν σε πραγματική επαφή με φυσικές πέτρες διαφόρων ειδών – χωρών – χρωμάτων – διαλογών.

Η ομάδα της PANGEA είναι μαζί σας σε κάθε φάση, από τον σχεδιασμό, την επιλογή υλικών μέχρι και την υλοποίηση του έργου σας.