Προφιλ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1995 και από τότε ασχολείται αποκλειστικά με φυσικά πετρώματα με κατά κύριο λόγο φυσική (σαγρέ) επιφάνεια.

Ο νομικός τίτλος της εταιρείας είναι Εισαγωγές – Εξαγωγές – Εμπορία Φυσικών Πετρωμάτων Παράσχος Σταθόπουλος.

Με την αλλαγή της χιλιετίας αποκτήσαμε τον διακριτικό τίτλο PANGEA, από τη αρχαίο-ελληνική έκφραση παν-γαία, τον επιστημονικό ορισμό δηλαδή όλων των ενιαίων εδαφών της γης πριν 250 εκατομμύρια χρόνια, προτού σταδιακά διαχωριστούν στις σήμερα γνωστές μας ηπείρους.

Στα τέλη του 2000 ολοκληρώθηκε η σταδιακή μετεγκατάσταση όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας (γραφεία, αποθηκευτικοί χώροι) στις καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας (10.000 τ.μ.) στον Άγιο Βασίλειο Λαγκαδά.

2.000 τ.μ. έχουν διαμορφωθεί σε ανοικτό εκθεσιακό χώρο. Σε μια επίσκεψή σας στις εγκαταστάσεις μας, μπορείτε να γνωρίσετε μια πολύ μεγάλη γκάμα φυσικών πετρωμάτων για όλες τις εφαρμογές, την οποία εμπλουτίζουμε καθημερινά με καινούργια ξεχωριστά υλικά.

Το 2006 στους ανοικτούς αποθηκευτικούς χώρους προστέθηκαν άλλα 6.000 τ.μ.

Τον Απρίλη του 2007 ξεκινήσαμε την παρουσία μας στη άλλη πλευρά της πόλης της Θεσ/νίκης (περιοχή Θέρμης, απέναντι από το Ελληνικό κολλέγιο).

Εκεί σε μια έκθεση – πάρκο 1.500 τ.μ. οι επισκέπτες μας μπορούν να περιηγηθούν σε μικρούς κήπους με διαφορετικές θεματικές ενότητες, να έρθουν σε πραγματική επαφή με φυσικές πέτρες διαφόρων ειδών – χωρών – χρωμάτων – διαλογών.

Η ομάδα της PANGEA είναι μαζί σας σε κάθε φάση, από τον σχεδιασμό, την επιλογή υλικών μέχρι και την υλοποίηση του έργου σας.

Ακανόνιστα
Προφιλ εταιρίας , κάτω φώτο_1

Η πέτρα μας φέρνει πιο κοντά στην φύση.

Μας βοηθάει να ξεχάσουμε λίγο την αισθητική του τσιμέντου, της απρόσωπης και τελικά απάνθρωπης πόλης.

Μας εμπνέει διαχρονικά να θυμηθούμε την αυλή και την παρέα, να οραματιστούμε το ξεκούραστο πράσινο και το ζωογόνο νερό, να σκεφτούμε την επόμενή μας απόδραση σε παραδοσιακά χωριά, λόφους και βουνά, ρεματιές και ακρογιάλια.

Εκεί όπου όταν βρεθούμε, σίγουρα θα θαυμάσουμε κάποιο κομμάτι πέτρας με τα μοναδικά σχέδια & χρώματα που της χάρισε η φύση.

Στην Pangea θεωρούμε τους εαυτούς μας πολύ τυχερούς που ασχολούμαστε με την πέτρα.

Γι αυτό εδώ και σχεδόν μια δεκαετία επενδύουμε με αγάπη και μεράκι:

  • στην γνώση αλλά και προβολή του τόσο “ζωντανού” αυτού αντικειμένου
  • σε σταθερές και μακρόχρονες συνεργασίες με λατομεία & μονάδες παραγωγής
  • σε σοβαρούς και δυναμικούς συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Προσπαθούμε:

  • να δίνουμε υπεύθυνη πληροφόρηση σε σχέση με τις ιδιαιτερότητες, τις αντοχές, τις αποχρώσεις και τις εφαρμογές των διαφορετικών ειδών να διατηρούμε μια ικανή & αναγκαία ποσότητα από τα πλέον ζητούμενα είδη
  • να εξασφαλίζουμε πάντα τις απαιτούμενες ποσότητες (όποιες και αν ζητηθούν) στον λιγότερο χρόνο με τη ίδια καλή ποιότητα
  • να βοηθάμε με ιδέες και λύσεις τους πελάτες μας σε προσωπική βάση.

Έχετε μια ιδέα; Έχουμε την κατάλληλη πέτρα!

Έχετε δημιουργικότητα? Μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για την δική σας ξεχωριστή επιλογή.

Επειδή… η φύση μας εμπνέει.

Πάρις Σταθόπουλος